Småfugler

Hos oss er småfugler hjertelig velkomne. De skaper liv,røre og vakker fuglekvitter. Hva hadde vel naturen vært uten småfuglene og de andre dyrene i skogen? Kjedelig.

Vi er så heldige å ha en naturtomt som er godt tilrettelagt for både småfugler, bier og andre som tar seg tid til et besøk. I vintermånedene lever mange av småfuglene på sultegrensen. Derfor er det viktig at vi hjelper til og gir dem mat.

Jeg har laget et eget designet fuglebrett der jeg mater våre fugler. Vi har besøke av de mest vanlige som blåmeis, kjøttmeis, spettmeis, gråspurv, gulspurv, pilfink og av og til flaggspetten. Fuglebrettet er plassert slik at vi fint kan sitte i stuen og følge med på hva som skjer på fuglebrettet. I tillegg har jeg montert opp et kamra på slik at vi kan følge med på tett opp til det som skjer der. Det har jeg også lyst til å dele med deg.

Jeg har opprettet en egen YouTube kanal som heter FugleBlikk der jeg legger ut korte blikk fra fuglebrettet. Du er hjertelig velkommen til å ta en titt. Du finner kanalen HER.

Vennligst logg inn for å kommentere.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.